Atenció integral a persones grans amb necessitats de suport en el dia a dia.

CENTRE DE DIA

El Centre de Dia ofereix atenció a persones grans, amb capacitat per a 30 persones, on passen el dia en un ambient confortable i amb l’atenció necessària per a persones amb un cert grau de dependència o, de forma preventiva, per a casos psicosocials complicats.

En moltes ocasions, la situació dels nostres usuaris és d’urgència causada per greus dèficits socials, sanitaris i econòmics. Com que el temps d’espera entre la sol·licitud d’ajut a la dependència i la resolució acostuma a ser llarg, el Centre funciona també com a recurs per a atendre les necessitats més immediates de les persones sol·licitants que es troben en situacions de fragilitat.

 

Els objectius del Centre són:

  • Evitar l’aïllament i la solitud
  • Millorar la qualitat de vida
  • Recuperar i/o mantenir el grau de dignitat i autonomia més gran possible
  • Retardar o prevenir l’increment de la dependència a través de la potenciació i rehabilitació de les capacitats cognitives, funcionals, emocionals, espirituals i socials
  • Desenvolupar l’autoestima
  • Afavorir un estat psicoafectiu adequat i
  • Evitar o endarrerir la institucionalització definitiva no desitjada o desaconsellada.

 

Altres intervencions en xarxa per a gent gran

 

Treballem en xarxa en el territori i amb institucions i entitats de fora del territori. Entre d’altres, formem part de la Taula de Gent Gran del Casc Antic i col·laborem amb el projecte Radars, una xarxa de prevenció de situacions de risc en les persones grans.

També coordinem i dinamitzem l’Escola d’Envelliment Actiu amb xerrades i tallers per tal de millorar la qualitat de vida de les persones grans de Ciutat Vella i dels seus cuidadors.

Xifres i memòria anual

Contacte

 

HORARI: de dilluns a divendres, de 9 a 19 h. Caps de setmana, d’11 a 16 h.
TELÈFON:  93 319 64 88
E-MAIL: