Rehabilitació de llars i aplicació de mesures per a combatre casos de pobresa energètica.

AJUDA INTEGRAL A LA VULNERABILITAT ENERGÈTICA

El projecte Ajuda Integral a la Vulnerabilitat Energètica es va iniciar el 2018 i s’enfoca en l’acompanyament integral a persones en situació de pobresa, especialment als més vulnerables: persones grans, mares soles, etc. S’educa a través de treballadores socials en estalvi energètic, interpretació de documents, s’ajuda en la relació amb les empreses energètiques, a aconseguir bons socials, en la tramitació de subvencions personals en matèria energètica a les administracions, etc.

Des de 2019, Fundació Roure va iniciar una col·laboració amb Naturgy per a rehabilitar les llars d’aquestes famílies en situació de vulnerabilitat i combatre així la pobresa energètica.

Mesures com l’aïllament tèrmic de finestres, sostres o sòls, el subministrament d’aparells de gas o electrodomèstics nous, més segurs i sostenibles, la reparació o compra de sistemes de calefacció o de generació d’aigua calenta i el canvi a sistemes d’il·luminació més eficients, conformen un pla de reformes exprés que pot suposar un gran estalvi per a les famílies.

Xifres globals i memòria anual del 2022

i 114 habitatges rehabilitats

Xifres desde l’inici del projecte el 2018 fins el 2023

 

 

Contacte

 

TELÈFON: 93 295 60 13
E-MAIL: