Espai d’integració sociolaboral en l’ofici de bugader i de serveis de rentat per a empreses.

BUGADERIA SOLIDÀRIA

La Bugaderia Solidària és un servei social de rentat, eixugada i planxat a preus baixos per a persones amb dificultats econòmiques i per a entitats socials. També treballa la integració sociolaboral de persones en situació de fragilitat o nouvingudes. Permet crear llocs de treball estables i és un recurs de formació de bugader per a estudiants en pràctiques provinents d’entitats socials i escoles del barri, i per a persones que han de complir treball en benefici de la comunitat, com a alternativa a la presó.

A més, ofereix servei a empreses privades, provinents del sector hoteler i residències universitàries, que paguen a preu de mercat. D’aquesta manera les empreses treballen la Responsabilitat Social Corporativa amb nosaltres i es creen relacions solidàries entre el món de l’empresa i el de les realitats socials desfavorides.

L’equip de la Bugaderia compta amb el suport d’algunes persones en el marc del programa ACOL, una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, que té com a finalitat la contractació i formació de persones migrades en situació irregular.

Xifres i memòria anuals

20.000 kg de roba rentada i

25 empreses clients

 

Contacte

 

HORARI: de dilluns a divendres de 9 a 18h

TELÈFON: T. 93 170 24 70 /  M. 671 225 499

E-MAIL: