Editorial Llum Delàs Octubre del 2019

24/10/2019

La Fundació comença un nou curs plena de notícies. Bones notícies. ¿Què vol dir bones notícies en un entorn que el què mostra són signes de preocupació, de lluita, de compromís, de neguit per tanta gent que pateix les conseqüències de la soledat i de la precarietat en la seva vida?

És bona noticia que durant l’estiu haguem anat fent torns de vacances per no deixar d’atendre aquelles persones que ens necessiten en el dia a dia.

És bona noticia que, segons les prediccions del nostre pressupost d’enguany, la generositat de tantes persones faci que ens acostem al tancament de final d’any amb tranquil·litat.

És bona noticia que el nostre entorn, especialment el Mercat de Santa Caterina, ens ajudi amb aliments pel nostre rebost. I que la botiga es reinventi. I que al taller, tot i l’accident a la mà de la jefa, s’hagin posat les piles per cobrir una formació del tot necessària.

I que el treball en domicilis doni benestar a moltes persones i que la qualitat del càtering agradi als beneficiaris i que els voluntaris augmentin…

I és que sabem que darrere el núvols sempre hi surt el sol, darrere els aiguats torna la calma, darrera els incendis rebrota la natura. I la bonança arriba de la mà de la generositat, del servei desinteressat,  del bon humor entre nosaltres per a fer més fàcil l’escolta sempre difícil de la pobresa quan aquesta fereix la dignitat de tantes persones.

Benvinguts els qui us incorporeu ara a la nostra família, tant si és com a treballadors, com a voluntaris, com a socis, com a veïns que ajudeu a fer un barri més humà!

Llum Delàs