Editorial Tardor 2018

Editorial Tardor 2018

13/09/2018

S’han acabat les vacances. Quina mandra tornar a començar la feina! Si? Doncs no ho sembla! Veniu amb una cara somrient, que ens en fan dubtar aquí, a la Fundació.

I, a més, a Roure no hem tancat. No podem tancar la crossa que oferim a qui va coix de recursos, de relacions, de salut, de família, de llar. Els treballadors hem fet torns per tal que els serveis quedessin garantits. I hem convidat molts voluntaris a reforçar els equips. Quina meravella de voluntaris, que entenen el benefici personal i social que suposa regalar temps de vacances a qui ho necessita! Benaurats!

Al darrera del somriure, a la tornada, llegim renovació personal, millores de salut, i la gran il·lusió de sempre: que la família de Roure trobi la manera d’organitzar-se millor per servir millor. Les iniciatives abunden, els plans es renoven, les idees flueixen, els directius escolten i prenen nota per retornar-ho en forma d’estratègia del curs que comença. Gràcies per tots els somriures, gràcies per tanta iniciativa. Una d’elles serà el nou Taller i Escola de Costura. Somniem professionalització per preparar qui vol entrar en el mercat de treball i no sap com.

Una de les coses que és just i necessari reconèixer és el munt de persones i d’empreses que col·laboren amb nosaltres. Fer xarxa no és una frase bonica, és un estil de treball que multiplica l’eficàcia i allarga l’ombra benefactora del nostre Roure. Enguany us comunicarem aquest do que rebem i que agraïm.

Llum Delàs

Presidenta de l’entitat